Salam de biscuiti

de Criss in Prajituri, 10 Mar 2011 | 10686 vizualizari

 

Daca tot am folosit zilele trecute laptele (la Kodrit Kadir) din programul "Cornul si laptele", am profitat de biscuitii primiti pe post de corn :) care altfel sunt fara gust si fiind si criza, deci nimic nu se arunca, totul se transforma :), am facut din ei un salam de biscuiti.

 

INGREDIENTE

  • -500 g biscuiti zdrobiti
  • -nuci
  • -coaja de portocale (confiate)
  • -visine din visinata
  • -100 g ciocolata menaj rasa
  • -o cescuta cafea tare
  • Pentru sirop:
  • -250 g zahar
  • -4 linguri apa
  • -2 linguri cacao
  • -100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Apa si zaharul se pun la fiert pana cand zaharul se topeste de tot si ramane un sirop limpede. Se adauga cacao si untul.


Biscuitii se amesteca cu restul ingredientelor. Se adauga cafeaua fiarta si in final siropul de ciocolata. Daca amestecul e prea uscat, se mai adauga cafea sau lapte. Compozitia rezultata se pune pe folie alimentara, se da forma unui baton de salam si se pune in frigider pentru minim 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Criss 1

11.03.2011, 10:51

Multumesc dragelor.

adry88 1

09.06.2011, 15:46

bun

floriana 1

08.11.2011, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti