Salam de biscuiti

de vero_closca in Prajituri, 30 Mar 2010 | 16842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 500g rahat
  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 esenta rom sau vanilie
  • 1 pachet cacao
  • 1 cana lapte sau ceai de menta(cand e post)
  • 300 g zahar
  • miez de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Rupi biscuiti cat mai marunt,tai rahatul cubulete,prepari din lapte sau ceai cu zaharul un sirop,tai margarina cubulete.Torni siropul caldut peste biscuiti,pui rahatul,nuca,esenta si margarina...amesteci bine-bine ingredientele.


Apoi pe o folie de plastic(ambalajul pt buchetele de flori e cel mai bun)presari nuca de cocos sau cacao sau bombonele(ce iti place sau ce ai la indemana)si pui jumatate din compozitie.Rulezi cu grija si dai ruloul la frigider pana a doua zi cand il desfaci si il tai felii.Iti ies doua "batoane de salam" destul de mari.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vero_closca 1

11.04.2010, 12:14

o sa incerc si cu unt...dar in post???

crss2099 1

07.11.2010, 01:31

COSMAR DE RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut aceasta reteta si compozitia era ffff uscata si sfaramicioasa, de fapt nu se putea lega deloc. De aceea am mai pus inca o cana de lapte caldut si apoi inca o cana; in total am pus 3 cani de lapte in loc de 1. Rezultatul final este ceva extrem de uscacios si deloc dulce. O porcarie de reteta, tare sunt curioasa cum a putut sa iasa buna altora. In plus ati uitat sa spuneti unde se pune faina (in lapte sau in direct in compozitie).

vero_closca 1

17.11.2010, 10:16

care faina,crss2099???????????????? ce reteta ai pregatit tu? mai incearca o data si o sa iasa bine...toti rautaciosii intra pe bucataras si comenteaza...in ce se transforma acest minunat loc???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete alla mami meu