Salam de biscuiti cu ciocolata

de ela in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 3314 vizualizari

 

nu mai facusem salam de biscuiti din adolescenta )))

 

INGREDIENTE

  • 700gr biscuiti
  • 200gr ciocolata de menaj neagra
  • 100gr rahat taiat cubulete
  • 150ml lapte
  • 1pachet unt
  • esenta rom
  • 100gr zahar
  • 50ml apa
  • 1lingura cacao
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu ciocolata:

Rupem biscuitii bucati mai mici si o parte ii punem intr-un robot de bucatarie cateva clipe,sa nu se macine fin.Cealalta parte raman doar rupti bucati maimici.Amestecam biscuitii si cu rahatul.

Intr-o craticioara punem apa cu zaharul si lasam pana incepe sa fiarba,apoi adaugam cacaoa,esenta de rom dupa gust si untul si lasam pe foc pana se topeste complet untul,apoi adaugam ciocolata rupta bucatele si lasam pana se topeste si ea,amestecand continuu iar in final turnam treptat laptele.Lasam cateva minute sa se racoreasca,apoi turnam peste biscuiti si amestecam bine pana compozitia este omogena.Punem compozitia pe folie de prospetime si rulam ca pe un salam.Dam la rece cateva ore,apoi scoatem din folie si taiem.Ornam cu zahar pudra daca dorim

 

TIPS-URI

1

pe langa rahat sau in locul lui se poate pune nuca,sau stafide,migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Criss 1

14.10.2014, 07:58

Un deliciu.

dantes 1

14.10.2014, 09:41

Delicios!

T I M E A 1

14.10.2014, 18:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu inghetata de cafea