Salam de biscuiti cu stafide, nuci si migdale

de mirela0911 in Prajituri, 20 Mar 2012 | 6988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti populari
  • 3 lg cacao
  • 2 lg nesquik
  • 300 ml lapte
  • 4-5 lg zahar
  • 50 g unt
  • esenta rom
  • 50 g stafide
  • bucati de nuci
  • 50 g migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu stafide, nuci si migdale:

Laptele se incalzeste putin impreuna cu zaharul pana ce acesta se dizolva. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Stafidele se spala si se pun in laptele caldut. Se lasa la racit.


Intre timp se zdrobesc biscuitii (sa ramana si bucati intregi). Se adauga cacaoa, nesquik, nucile si migdalele. Se toarna laptele in care am adaugat la final si esenta de rom. Se amesteca totul pana se leaga compozitia. Se aseaza pe o folie alimentara, se ruleaza si se da la rece pentru cel putin o ora.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu stafide, nuci si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

mirela0911 1

21.03.2012, 23:13

Alinutza mersi!

diana_k 1

23.03.2012, 21:45

dakris 1

25.03.2012, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti