Chec cu afine si 5 ani de Bucataras

de ianculubita in Prajituri, 11 Feb 2016 | 3812 vizualizari

 

Nu este o reteta prea deosebita pentru o aniversare dar, doar atat am putut realiza pentru ca sunt pana peste cap de aglomerata pregatindu-ma sa plec in Franta la botezul nepotelului!
Va las sa savurati cate o felie din acest chec, sa stiti ca e foarte gustos si pufos si va multumesc pentru cei 5ani petrecuti impreuna, pentru faptul ca m-ati suportat, noi cei care trebuie sa na mai uitam din cand in cand prin buletin, mai dam si in mintea copiilor cateodata, de asemenea va multumesc pentru aprecierile voastre la tot ce fac eu pe aici si va rog  sa aveti in continuare incredere in mine! Nu ma pricep la vorbe mari, va spun doar atat: Va iubesc pentru ca sunteti frumosi si veseli!

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1cana cu zahar
  • 1/2cana ulei
  • 11/2cana faina
  • 2linguri cacao
  • 2plicuri zahar vanilat
  • 1cana cu afine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu afine si 5 ani de Bucataras:

Se freaca galbenusurile cu ulei ca la maioneza apoi se amesteca usor cu albusurile batute spuma cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, dupa omogenizare se incorporeaza faina si se amesteca cu o spatula usor; intr-un bol se dau deoparte 4 linguri de aluat, se amesteca cu cacao apoi cu afinele.

Se rastoarna aluatul alb intr-o tava mare sau doua mici,deasupra se pune pe mijloc aluatul cu fructe, cu o lingura se preseaza in aluat apoi se lasa la cuptor 40min, facand testul cu scobitoarea.

Dupa ce s-a copt, se scoate din tavi, se pudreaza cu zahar, se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu afine si 5 ani de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ianculubita 1

21.03.2016, 17:40

mihaelar63 1

21.03.2016, 17:43

Pentru ca te-ai intors , te rog primeste felicitarile mele de bine cu ocazia acestei frumoase aniversari . Sa ne incanti mereu cu retete inedite

ianculubita 1

22.03.2016, 08:12

Multumesc frumos Mihaela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piersici si ricotta