Salam de biscuiti "made by Florinu"

de housy in Prajituri, 1 Dec 2010 | 12195 vizualizari

 

Ideea lui de a face salamul si, in mare, munca lui !!! Multu si felicitari, inceputul e promitator!

 

INGREDIENTE

  • 50 biscuiti simpli
  • 5-6 nuci 
  • 500 gr rahat colorat si aromat
  • 1 cana lapte
  • 1/2 pachet unt
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 gr stafide
  • 2 oua
  • 1 foaie ceolofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti "made by Florinu":



  • biscuitii se rup bucatele mici

  • rahatul se taie cubulete mici

  • stafidele se dau intr-un clocot pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa in exces

  • intr-o oala se pune rahatul, laptele, zaharul, ouale, vanilia, stafidele si se amesteca bine cu un tel, incontinuu, pana se ingroasa compozitia

  • cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga untul si se amesteca bine

  • se pun apoi biscuitii si iar se amesteca bine cu lingura

  • peste folia de ceolofan se presara nuca de cocos pentru a da un aspect frumos

  • compozitia astfel formata se imparte in doua, se pune pe o folie de ceolofan din care se formeaza un salam

  • se da la rece, dupa care se serveste taiat felii


Dulce cu nabadai!!


 

TIPS-URI

1

reteta e pentru 2 buc salam aprox de 35 cm lungime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti "made by Florinu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ela 1

01.12.2010, 15:23

Rocsi 1

01.12.2010, 18:17

oana_d 1

04.12.2010, 18:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Caramela