Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"

de housy in Prajituri, 1 Dec 2010 | 13100 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Ideea lui de a face salamul si, in mare, munca lui !!! Multu si felicitari, inceputul e promitator!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 50 biscuiti simpli
  • 5-6 nuci 
  • 500 gr rahat colorat si aromat
  • 1 cana lapte
  • 1/2 pachet unt
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 gr stafide
  • 2 oua
  • 1 foaie ceolofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta "made by Florinu":

Salam de biscuiti reteta



  • biscuitii se rup bucatele mici

  • rahatul se taie cubulete mici

  • stafidele se dau intr-un clocot pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa in exces

  • intr-o oala se pune rahatul, laptele, zaharul, ouale, vanilia, stafidele si se amesteca bine cu un tel, incontinuu, pana se ingroasa compozitia

  • cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga untul si se amesteca bine

  • se pun apoi biscuitii si iar se amesteca bine cu lingura

  • peste folia de ceolofan se presara nuca de cocos pentru a da un aspect frumos

  • compozitia astfel formata se imparte in doua, se pune pe o folie de ceolofan din care se formeaza un salam

  • se da la rece, dupa care se serveste taiat felii


Dulce cu nabadai!!


 

TIPS-URI

1

reteta e pentru 2 buc salam aprox de 35 cm lungime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ela 1

01.12.2010, 15:23

Rocsi 1

01.12.2010, 18:17

oana_d 1

04.12.2010, 18:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inimioare cu chimen

de anuta 1

ieri la 22:27

Floricele fragede cu gem de gutui

de anuta 1

ieri la 22:18

Fursecuri cu gem de afine(fara ou)

de anuta 1

ieri la 22:07

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta