Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"

de housy in Prajituri, 1 Dec 2010 | 12844 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Ideea lui de a face salamul si, in mare, munca lui !!! Multu si felicitari, inceputul e promitator!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 50 biscuiti simpli
  • 5-6 nuci 
  • 500 gr rahat colorat si aromat
  • 1 cana lapte
  • 1/2 pachet unt
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 gr stafide
  • 2 oua
  • 1 foaie ceolofan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta "made by Florinu":

Salam de biscuiti reteta



  • biscuitii se rup bucatele mici

  • rahatul se taie cubulete mici

  • stafidele se dau intr-un clocot pentru a se inmuia, dupa care se scurg de apa in exces

  • intr-o oala se pune rahatul, laptele, zaharul, ouale, vanilia, stafidele si se amesteca bine cu un tel, incontinuu, pana se ingroasa compozitia

  • cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga untul si se amesteca bine

  • se pun apoi biscuitii si iar se amesteca bine cu lingura

  • peste folia de ceolofan se presara nuca de cocos pentru a da un aspect frumos

  • compozitia astfel formata se imparte in doua, se pune pe o folie de ceolofan din care se formeaza un salam

  • se da la rece, dupa care se serveste taiat felii


Dulce cu nabadai!!


 

TIPS-URI

1

reteta e pentru 2 buc salam aprox de 35 cm lungime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta "made by Florinu"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ela 1

01.12.2010, 15:23

Rocsi 1

01.12.2010, 18:17

oana_d 1

04.12.2010, 18:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuci