Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca, rahat si stafide

de Bucataras Medi in Dulciuri, 15 Iul 2013 | 32498 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

15.07.2013, 22:28

bun bun

alilianaa 1

15.07.2013, 22:28

wow, ce bun, mi-e dor de o bucatica...iau de aici?

Bucataras Medi 1

15.07.2013, 22:31

eeeeeeei,Motanele...........seara buna!

Bucataras Medi 1

15.07.2013, 22:31

liliana poti lua da' e expirat

gaby_duceag 1

15.07.2013, 22:33

meeeeedi

Bucataras Medi 1

15.07.2013, 22:33

de ce Gaby

Geanina87 1

15.07.2013, 22:36

Bunica 1

15.07.2013, 22:37

Bine ca asta nu e tremurat

Constelatialeu 1

15.07.2013, 22:42

Si niste apa rece n-ai?...

Bya Ralu 1

15.07.2013, 22:43

bun bun

iry-gabriela 1

15.07.2013, 22:43

ce rost mai are sa il tai ,il mananc si asa

alilianaa 1

15.07.2013, 22:43

Ma gandeam Medi

mihaelar63 1

15.07.2013, 22:44

Servim , doar sunt obisnuita si eu am ceva expirate , o varza murata din 2010 si o praji cu decor glob de la Craciun ))

RuxyRux 1

15.07.2013, 22:45

Il iubesc cum arata! La orice ora din zi si din noapte nu-l refuz!

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 23:02

Ce-mi place!

jolygina 1

16.07.2013, 01:00

trebuie sa-l pun si eu pe lista ,nu am mai facut demult

Lau 1

16.07.2013, 09:52

ce pofta mi-ai facut

Rocsi 1

16.07.2013, 11:09

Un desert de nerefuzat

laura_n 1

16.07.2013, 15:44

bun tare si expirat, tot bun este )

Cris2711 1

16.07.2013, 20:24

ia trimite-mi si mie niste amintiri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti tigrati