Salam de biscuiţi, reţetă de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 5357 vizualizari

 

Pofta de dulce este mare , Biscuiti- insuficienti . Asa ca am apelat la un mic ajutor , fulgii de cereale . Am obtinut un Salam de biscuiţi, reţetă de post, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti
  • 1 margarina Unirea
  • 100 gr zahar brun
  • 1 cana apa
  • 100 gr stafide
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 gr mix fructe confiate
  • 2 linguri coaja portocala confiata
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cana fulgi de cereale
  • 1 cana miez nuca
  • fulgi nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Zaharul si margarina se topesc .

Se adauga apa,cacao, esenta de rom ,si merisoarele,stafidele fructele confiate

Se ia vasul de pe foc . Puneti nuca .

Se amesteca bine se pun biscuitii rupti bucati , fulgi de cereale si pesmetul .

Daca compozitia este moale puneti putin pesmet,daca e prea tare putina apa.

Impartiti compozitia in trei si puneti-o pe folie alimentara dand prin impachetare forma de salam.

Dati salamul de biscuiti la rece .

La servire desprindeti folia si rostogoliti salamul de biscuiti prin fulgi de nuca de cocos ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat de nuca si crema cu lapte condensat