Salam de biscuiţi, reţetă de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 5314 vizualizari

 

Pofta de dulce este mare , Biscuiti- insuficienti . Asa ca am apelat la un mic ajutor , fulgii de cereale . Am obtinut un Salam de biscuiţi, reţetă de post, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti
  • 1 margarina Unirea
  • 100 gr zahar brun
  • 1 cana apa
  • 100 gr stafide
  • 100 gr merisoare uscate
  • 100 gr mix fructe confiate
  • 2 linguri coaja portocala confiata
  • 1 esenta rom
  • 4 linguri cacao
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cana fulgi de cereale
  • 1 cana miez nuca
  • fulgi nuca cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Zaharul si margarina se topesc .

Se adauga apa,cacao, esenta de rom ,si merisoarele,stafidele fructele confiate

Se ia vasul de pe foc . Puneti nuca .

Se amesteca bine se pun biscuitii rupti bucati , fulgi de cereale si pesmetul .

Daca compozitia este moale puneti putin pesmet,daca e prea tare putina apa.

Impartiti compozitia in trei si puneti-o pe folie alimentara dand prin impachetare forma de salam.

Dati salamul de biscuiti la rece .

La servire desprindeti folia si rostogoliti salamul de biscuiti prin fulgi de nuca de cocos ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta