Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pofta de dulce este mare , Biscuiti- insuficienti . Asa ca am apelat la un mic ajutor , fulgii de cereale . Am obtinut un Salam de biscuiţi, reţetă de post, delicios!
Salam de biscuiţi, reţetă de post
Zaharul si margarina se topesc .
Se adauga apa,cacao, esenta de rom ,si merisoarele,stafidele fructele confiate
Se ia vasul de pe foc . Puneti nuca .
Se amesteca bine se pun biscuitii rupti bucati , fulgi de cereale si pesmetul .
Daca compozitia este moale puneti putin pesmet,daca e prea tare putina apa.
Impartiti compozitia in trei si puneti-o pe folie alimentara dand prin impachetare forma de salam.
Dati salamul de biscuiti la rece .
La servire desprindeti folia si rostogoliti salamul de biscuiti prin fulgi de nuca de cocos ..
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult