Salata boeuf

de baby_ktalyna in Salate, 20 Oct 2013 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui fiert
  • 4 castraveciori in otet
  • 2 morcovi marisori
  • 4 cartofi
  • 4 linguri mazare
  • 1 pastarnac fiert
  • gogosar in otet
  • maioneza
  • 2 galbenusuri
  • o lingura mustar dulce
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Dupa ce legumele au fiert incepem prin a le taia marunt (cartofii i-am fiert in coaja,apoi i-am curatat si taiat)castraveciorii si gogosarul la fel maruntite,adaugam mazarea si pieptul de pui taiat bucatele mici.


Ne apucam de maioneza care o facem din 2 galbenusuri crude pe care le amestecam cu mustarul si treptat uleiul si zeama de lamaie dupa gust.


Amestecam apoi maioneza cu restul ingredientelor si condimentam cu sare si piper.Punem in platou ii dam forma dorita si decoram cu castraveti in otet,masline,ou, ardei in otet si verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adela_64 1

25.10.2013, 11:10

Superb ! Felicitari!

Geanina87 1

12.12.2013, 18:41

babi5 1

17.12.2013, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata ruseasca"SHUBA"