Salată boeuf II

de Dana_Retetegg in Salate, 3 Ian 2011 | 11268 vizualizari

COMENTARII (42)

adasev12 1

13.01.2011, 23:27

supersimpatic omuletul
imi place mult salata de boef...chiar i-ai facut pofta si o sa-mi fac si eu

Dana_Retetegg 1

14.01.2011, 10:34

Housy, Ada

Sidy 1

27.12.2012, 07:41

Prima data am citit introducerea si abia dupa aceea am observat cand ai publicat-o....asa am inteles ce e cu Revelionul
Eu nu am facut de Craciun aceasta salata, dar mi-ai facut o pofta, ca de abia astept sa o fac la noaptea dintre ani
Sarbatori fericite in continuare !

Bya Ralu 1

27.12.2012, 09:42

faina salatica

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 11:40

Sidy, este de la revelion de acum 2 ani salatica, dar ma bucur tare ca iti place. Nici eu nu am facut de Craciun si abia astept sa o fac peste cateva zile Mi-e o poftaaa
Sarbatori fericite!!

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 11:41

Merci mult Bya!

sebirizescu 1

27.12.2012, 12:09

rodicab54 1

27.12.2012, 12:38

Daca ai folosit carne de porc nu-i mai zice de boeuf si mai bine prepar-o cu pui.

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 12:55

: pai si ce puiul e 'boeuf'? Stii, daca taceai, filosof ramaneai!

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 12:56

sebirizescu, multumesc

amalia01 1

27.12.2012, 13:58

merge si fara carne si e delicioasa!eu am facut in post...

diaconta 1

27.12.2012, 14:21

Fara carne e salata a la rousse.Mie-mi plac ambele variante

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 16:54

Dia, si mie imi plac ambele

4fun 1

27.12.2012, 18:10

CE SUPER AI ORNAT-O..!

Dana_Retetegg 1

27.12.2012, 18:35

Multumesc

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 12:23

arata grozav

Dana_Retetegg 1

22.12.2013, 13:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si telina