Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen

de Anamaria7 in Salate, 21 Iun 2011 | 4492 vizualizari

 

Plina de vitamine si aromata de caise :D

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi potriviti
  • 300 gr fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • seminte de chimen
  • ulei de masline
  • 4 oua
  • 2 caise
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen:

Spalam legumele, desfacem conopida in buchetele mici, curatam morcovul si cartofii si ii taiem rondele, respectiv cubulete si le punem la fiert in apa cu putina sare sau in aparatul de gatit cu abur.

Intre timp, tocam usturoiul si frunzele de ceapa, taiem caisele feliute si fierbem ouale. Cand legumele sunt fierte, le amestecam bine cu 4 linguri de ulei de masline, sare dupa gust, cu usturoiul, ceapa si o lingura cu varf de seminte de chimen.

Taiem ouale fierte cubulete, asezam pe farfurii frunze de salata verde, salata de conopida si garnisim cu ou fiert si chimen.

TIPS-URI

1

Din punctul meu de vedere, nu mai trebuie otet sau suc de lamaie deoarece caisele sunt usor acrisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu pui si oua de prepelita