Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen

de Anamaria7 in Salate, 21 Iun 2011 | 2579 vizualizari

 

Plina de vitamine si aromata de caise :D

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi potriviti
  • 300 gr fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • seminte de chimen
  • ulei de masline
  • 4 oua
  • 2 caise
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen:

Spalam legumele, desfacem conopida in buchetele mici, curatam morcovul si cartofii si ii taiem rondele, respectiv cubulete si le punem la fiert in apa cu putina sare sau in aparatul de gatit cu abur.


Intre timp, tocam usturoiul si frunzele de ceapa, taiem caisele feliute si fierbem ouale. Cand legumele sunt fierte, le amestecam bine cu 4 linguri de ulei de masline, sare dupa gust, cu usturoiul, ceapa si o lingura cu varf de seminte de chimen.


Taiem ouale fierte cubulete, asezam pe farfurii frunze de salata verde, salata de conopida si garnisim cu ou fiert si chimen.

 

TIPS-URI

1

Din punctul meu de vedere, nu mai trebuie otet sau suc de lamaie deoarece caisele sunt usor acrisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de conopida si fasole verde cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

divainbucatarie 1

23.06.2011, 19:10

Lau 1

01.07.2011, 16:38

adry88 1

02.07.2011, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecei cu maioneza