Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para

de AlexTeacher in Rata, 13 Mai 2015 | 5781 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

13.05.2015, 13:53

Imi place mult O reteta eleganta cu arome subtile si echilibrate . Chiar as dori sa gust asa ceva In rest asa ca si o profana credeam ca termenul de carpaccio se refera doar la carnuri

reisnaor_2006 1

13.05.2015, 14:15

imi place ai prgatit

MotanLaOale 1

13.05.2015, 14:19

Oana 1

13.05.2015, 15:00

Sosul de pere este senzational, sa nu mai zic de pieptul de rata

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 15:22

simona72 1

13.05.2015, 15:59

Vai ce reteta!

Panacris 1

13.05.2015, 21:18

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:20

O reteta pe care n-am apucat s-o gust. Mi-au spus fetele ca a iesit foarte gustoasa ) Intr-adevar este o salata cu un gust parfumat, nobil as putea spune, echilibrat in toata puterea cuvantului si fructat.

tarasmariana 1

13.05.2015, 21:44

dantes 1

14.05.2015, 06:49

Buna!

Cris2711 1

14.05.2015, 12:05

imi imaginez cat de buna a fost,iar carnea arata asa cum o papam si noi

Gicuta 1

15.05.2015, 08:24

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:08

vaaaai de mine ce bunatate . Mai ai? Ce introducere frumoasa

AlexTeacher 1

15.05.2015, 14:29

Nici eu n-am apucat

Bya Ralu 1

28.10.2015, 18:58

ce bunatate

Xandrinne 1

07.04.2017, 20:56

mihaelar63 1

20.02.2018, 18:22

Ioi , ce de arome

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de raţă cu piersici