Salata Cobb

de cristina1985 in Salate, 28 Oct 2017 | 212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bacon afumat
  • salata mixta
  • 1 piept pui
  • telemea vaca
  • 3 oua fierte, tari
  • 1 bagheta paine
  • ulei masline
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 3 catei usturoi
  • Dressing:
  • 4 lg ulei masline
  • 2 lg otet din vin alb
  • 1 lg mustar
  • 2 lg-te miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Cobb:

Pieptul de pui se caleste in putin ulei, pana devine alb. Apoi se pune putina apa si se fierbe 1 ora. In tot acest timp, se mai adauga apa, daca trebuie. In ultima jumatate de ora (se gateste 1 ora si 30 minute) se lasa apa sa scada si sa se rumeneasca putin in uleiul ramas (de la inceput).


Crutoane: se taie bagheta in felii, apoi in cubulete. Se face un amestec de ulei de masline, cimbru, busuioc, usturoi marunt si se pune peste cubuletele de bagheta. Se amesteca pentru a patrunde aroma in fiecare, apoi se introduce in cuptorul preincalzit, si se tin cam 10 minute, amestecand din cand in cand pana devin putin rumene.


Se pune apa la fiert, cu sare si sare de lamaie. Cand da in clocot, se adauga ouale cu lingura (pe fiecare) si se fierb 10 minute. Apoi se introduc intr-un vas cu apa rece. Se decojesc si se taie in jumatati.


Se taie telemeaua de vaca, baconul afumat pieptul de pui si se asaza pe un platou/farfurie, alaturi de salata si crutoane.


Cine doreste, poate sa faca un dressing din 4 lg ulei masline, 2 lg otet din vin alb,1 lingura mustar, 2 lgte miere.


Mie nu imi place dressing la o salata, dar sunt persoane care prefera.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Cobb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati de iarna