Salata cu flori

de Roda in Salate, 14 Mai 2009 | 5458 vizualizari

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

15.05.2009, 08:58

Interesanta reteta ! N-am mai auzit niciodata de o asemenea salata. Eu cand eram mica mancam flori de salcam

ala_oancea 1

15.05.2009, 16:04

Eu le mancam direct din copac Ce mai, alte vremuri, nu era asa praf si poluare. Mancam fructele direct din pom, le stergeam doar putin de haine.

Roda 1

15.05.2009, 21:11

Da, asa a fost pe vremuri.Acum, trebuie sa spalam bine si florile , si fructele inainte de a le manca.Imi place sa gatesc cu flori.Cu violete fac prajituri, trandafirii ii fac pane sau supa-crema de trandafiri,florile de dovlecel le prepar umplute-voi posta o reteta in acest sens-sau taiate si incorporate in aluat de clatite.Tot in aluat de clatite folosesc florile de salcam ,care au o dulceata aparte.sau in gogosi ca si Magdalena.

Panacris 1

23.04.2020, 18:15

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala de cartofi noi- specific arabeasca