Salata cu orez,mazare,porumb si ciuperci

de Miha in Salate, 28 Iun 2009 | 13114 vizualizari

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

29.06.2009, 15:45

Foarte tare combinatia Dar parca lipseste ceva rosu de acolo ... niste patratele de ardei rosu poate ..... Oricum arata super si cred ca este foarte gustoasa

Miha 1

29.06.2009, 22:41

Ala,a fost foarte buna. Pana acum n-am mai folosit niciodata nucsoara si am fost uimita de savoare.

Pasiune pentru bucatarie 1

07.07.2009, 22:48

imi spuneti si mie ce st nucsoarele k nu am folosit pana akm si imi place fff mult sa gatesc

Bucataras 1

07.07.2009, 22:59

http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaCondiment&cid=81

Miha 1

07.07.2009, 23:09

Bitza,nucsoara are un miros asemanator piperului,dar un pic mai dulceag si mult mai intens.Nici eu n-am mai folosit pana acum,dar mi-a placut.

Bon_Jovi 1

09.05.2014, 18:53

Eu tot timpul sunt mai in intarziere. Dar important e ca nu ma las. Incete incet le vad pe toate(retetele). Cred ca e minunata salata asta. De obicei toate retetele pe care le vad si-mi plac, le si fac.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu castraveti acri, usturoi si maioneza