Salata cu somon fume, rucola, parmezan

de Irina in Salate, 21 Feb 2013 | 10848 vizualizari

 

Potrivita pentru o masa de pranz sau pentru o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • o mana de frunze de rucola
  • 2 fasii de somon fume
  • 5 rosioare
  • 5 oua de prepelita
  • parmezan
  • dressing de ulei de masline si vinaigrette
  • sare
  • piper
  • seminte de floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon fume, rucola, parmezan:

Spalati rucola si rosioarele si uscati-le.

Fierbeti ouale de prepelita si curatati-le.

Taiati parmezanul in fasii subtiri si rupeti si somonul in fasii potrivite.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, stropiti cu dressing dupa gust, condimentati cu sare si piper si aruncati un pumn de seminte de floarea soarelui peste salata.

Pofta buna va doresc! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon fume, rucola, parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.02.2013, 20:47

Bunica 1

21.02.2013, 21:44

Am fost mai castigata.Cum ai tu grija sa nu cumva sa slabesc

Irina 1

22.02.2013, 01:08

Pai nu te-am obligat...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata italiana cu creveti si parmezan