Salata cu ton si naut

de Sabina in Salate, 18 Iun 2009 | 5239 vizualizari

 

Inspiratie Nk26

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de naut
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 5 castraveti murati
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri tahini (pasta de susan)
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton si naut:

Lasam nautul sa se inmoaie peste noapte, apoi il fierbem timp de 20 de minute intr-un vas cu apa si putina sare. Intre timp taiem bucatele mici castraveti si eliminam surplusul de saramura. Intr-un vas amestecam tonul, nautul fiert si racit, castravetii, cele doua linguri de pasta de susan,patrunjelul taiat, amestecam bine si condimentam cu sare si piper. Pofta buna!

Chiar e gustoasa, desi la inceput am fost un pic sceptica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Sabina 1

20.06.2009, 12:24

Hey, ma bucur ca va place! E si racoritoare si satioasa in acelasi timp

adry88 1

20.05.2011, 12:17

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf "Iepuras"