Salata de ardei copt

de Ina in Salate, 11 Dec 2010 | 6008 vizualizari

 

Am muncit eu la copt si curatat 33 kg de ardei, dar a meritat :-bd

 

INGREDIENTE

  • ardei capia 
  • sare 
  • otet balsamic
  • un praf de zahar ( doar daca e nevoie )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei copt:

Ardeiul capia il coacem si-l pregatim pentru iarna asa cum am prezentat aici .


Dezghetam o punga de ardei copt sau cat avem nevoie. Zeama scursa de la ardei o turnam intr-un castron, potrivim de sare si adaugam 3-4 linguri de otet balsamic. Desfacem ardeiul in fasii potrivite si-l punem in sosul cu otet. Amestecam totul cu o lingura, pentru ca ardeiul sa-si traga aromele sosului. Daca este nevoie mai punem sare si otet.


Este salata preferata a familiei





 

TIPS-URI

1

Daca folosim otet balsamic nu este nevoie sa adaugam in salata zahar, intrucat otetul este deja aromat si contine si zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Serveste-te, mamaieelena !

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Motanel, mare dreptate mai ai . Anul asta am avut numai ardei capia mari , carnosi si suculenti , numai buni de copt

Ina 1

13.12.2010, 14:44

Carla, chiar nu am incercat cu usturoi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Salata de andive