Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O salata rapida si foarte delicioasa !
Pentru salata:
Pentru maioneza :
Am spalat bine cartofii si i-am pus la fiert in coaja pana s-au patruns la testul cu furculita. Am scos cartofii si i-am lasat la racit . Cand timp s-au racit cartofii m-am ocupat de maioneza. Am dizolvat amidonul cu apa apoi am pus amestecul pe foc intr-o craticioara amestecand continuu cu un tel pana s-a ingrosat. Crema falsa astfel obtinuta am lasat-o la racit.
Cand a fost complet racita am pus sare,mustarul si zeama de lamaie si am omogenizat bine. Am picurat apoi treptat ulei amestecand energic pana s-a incorporat bine si a ajuns la consistenta dorita. Cartofii i-am curatat de coaja si i-am taiat in cuburi potrivite pe care le-am pus intr-un vas incapator. Am taiat ceapa si maslinele si le-am adaugat si pe ele peste cartofi.
Am pus maioneza ,am asezonat cu sare si piper dupa gust si am amestecat usor pana am incorporat toate ingredientele.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult