Salata de cartofi cu pastrama de macrou afumat

de pity19 in Salate, 11 Apr 2014 | 1889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • pastrama de macrou afumat
  • jumatate de morcov
  • oregano o lg
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • sos de hrean
  • marar tocat
  • branza triunghi delaco cu sunca
  • o felie de paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu pastrama de macrou afumat:

Clatim cartofii bine , curatam de coaja , taiem cuburi , ii punem intr-o oala cu o lingura de sare , si apa cat sa acopere cartofii , adaugam si morcovul taiat , dam la fiert , pana cartofii si morcovul sunt gata .


Pestele il taiem marunt , felia de paine o taiem , o punem la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei , la foc mediu , lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;


Cand cartofii si morcovul au fiert , golim din oala intr-o strecuratoare si lasam sa se scurga bine de apa ; Condimentam cartofii si morcovul cu sare,piper,vegeta dupa gust si oregano .


Dupa ce am condimentat adaugam pestele taiat , si o lingurita de hrean , amestecam bine , la sfarsit adaugam si mararul tocat marunt ; Asezam in farfurie si servim!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu pastrama de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

deyutzky 1

11.04.2014, 16:02

like

simonacallas 1

11.04.2014, 18:06

babi5 1

11.04.2014, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Salata cu pui si cartofi