Salata de ciuperci cu maioneza

de Merisor in Salate, 30 Dec 2013 | 32079 vizualizari

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

30.12.2013, 23:21

bun bun

Dana_Retetegg 1

31.12.2013, 00:36

Preferata mea!!!
N am mai facut de mult, buna idee mi-ai dat

Merisor 1

31.12.2013, 00:52

Danutza, nici eu nu mai facusem de foarte mult timp

Alba_ca_Zapada 1

31.12.2013, 01:04

Putem folosi orice fel de ciuperci ca am niste ciuperci si nu vreau sa le arunc?

Merisor 1

31.12.2013, 01:07

Da, se pot folosi si cele din conserva

tanyapatap 1

31.12.2013, 02:38

Criss 1

31.12.2013, 07:16

Delicioasa salata.

Alexandra Burz 1

31.12.2013, 08:49

dumary 1

31.12.2013, 08:54

eu pun si piept de pui taiat marunt si castraveti murati tocati

Merisor 1

31.12.2013, 09:16

Multumesc Dumary si eu pun chiar si peste afumat, dar aici am prezentat reteta clasica, simpla!

Pushaa 1

31.12.2013, 11:03

Panacris 1

31.12.2013, 11:31

Urmează și la noi

Merisor 1

31.12.2013, 11:34

La noi e aproape mancata

sebirizescu 1

31.12.2013, 13:35

bun

simona72 1

31.12.2013, 13:54

FFf buna!!Un aperitiv preferat!

Merisor 1

31.12.2013, 14:05

Va multumesc, dragilor!

Rocsi 1

31.12.2013, 19:23

Cat de buna

laura_n 1

02.01.2014, 13:18

tineretea ei...pfff...poate copilaria ta )
imi place la nebunie

ela 1

02.01.2014, 21:08

mor dupa ciuperci

Alexandra Burz 1

16.01.2014, 22:01

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ton