Salata de conopida

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2009 | 42279 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

10.10.2009, 21:44

Maine fac si eu, ce pofta am! Cum faci sosul de usturoi? sau e cumparat? am de la heintz, o fi bun? sau pisez usturoiul in maioneza?

Swanheart 1

10.10.2009, 22:24

Cel pe care il folosesc eu e din comert, dar se poate folosi si usturoi.

rivka 1

10.10.2009, 23:15

super , ai pus-o ...

Oana 1

11.10.2009, 00:16

Super, maine e pe lista! O sa pun si niste marar

Bunica 1

11.10.2009, 11:41

Mie nu-mi place conopida ,dar aceasta este o reteta interesanta . Parca m-as incumeta sa incerc.

Swanheart 1

12.10.2009, 12:06

Gina, te referi la un mixer obisnuit, sau la un mixer vertical? Eu am incercat sa fac maioneza cu mixerul vertical, am pus vreo 200 ml ulei (asa cum scria in reteta), insa mi s-a taiat, n-a semanat defel cu maioneza ce mi-a iesit mie acolo... Ma tenteaza si pe mine maioneza asta cu ou intreg, insa nu am inteles exact cum se procedeaza...

Swanheart 1

12.10.2009, 19:47

Mersi, Rodica! Data viitoare voi incerca aceasta reteta de maioneza. Sper sa imi iasa... Data trecuta cand am incercat, s-a amestecat oul cu uleiul, si a iesit ceva...necomestibil, si care nu avea aspect de maioneza, oricum.

Bunica 1

13.10.2009, 21:34

Are dreptate Rodica. Daca pui o lingurita de mustar , nu se taie maioneza. Eu nu pun oul intreg de la inceput , dar pun albusul in timp ce mixez.

Swanheart 1

18.10.2009, 12:04

Vai, am facut salata asta joi seara, si mi-a iesit necomestibila. Nu stiu ce s-a intamplat, pe langa faptul ca am pus foarte multa sare si efectiv nu s-a mai putut manca... De regula imi iese delicioasa, si chiar oameni care nu mananca de obicei conopida mi-au sa le spun cum o fac, ca e foarte buna... Chiar nu stiu de ce nu a fost asa gustoasa de data asta, mai ales ca am facut totul ca de obicei...

Swanheart 1

05.11.2009, 13:23

Anca, nu se adauga albusul crud, pentru ca iti ramane un albus fiert (galbenusul il bagi in maioneza).

Swanheart 1

19.11.2009, 11:58

Ma bucur ca v-a placut! Am si eu o conopida, si cred ca o fac salata (pane am mancat deja prea multa).

elena1988 1

04.03.2011, 09:57

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob usor de pui
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de caprioara in sos de rosii cu masline la Crock-Pot

de katty 6

la 14:47

Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty 6

la 14:40

Bors de porc cu  stevie si zucchini

de katty 6

ieri la 19:02

Fasole uscata cu spanac in sos de rosii

de katty 6

ieri la 18:33

RETETA RECOMANDATA
Platou asortat cu pastrama de casa