Salata de fasole in stil polonez

de Satisfyyourcravings in Salate, 20 Aug 2018 | 2887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole verde pastai
  • 250 grame fasole alba sau bruna (eu am folosit Borlotti)
  • 1 ceapa verde
  • 3 ansoa
  • 1 carnat afumat (eu am folosit rookworst; se poate inlocui cu 4 Frankfurt sau cremvusti)
  • 2 oua
  • paprika afumata
  • 1 lingura otet din vin alb
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole in stil polonez:

Fasole verde se curata, se taie in jumatati si se fierbe in apa cu sare 10-15 minute, in functie de preferinte. Mie imi plac ceva mai croncante, asa ca le-am fiert mai putin. Se scurg de apa si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se fierb ouale tari si se poseaza carnatul/ carnatii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se scurge fasolea conservata si se clateste sub jet de apa rece. Se adauga intr-un bol impreuna cu fasole verde taiata rondele, ansoa tocat, sare, piper, carnatul taiat bucati mici. 

Separat, se amesteca ouale tocate cu paprika, sare, piper, otetul si ulei din belsug pana se obtine un sos omogen. Se adauga peste fasole si se amesteca bine. Se serveste imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole in stil polonez" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu maioneza si usturoi