Salata de fasole uscata

de Retete cu Margareta Cismasiu in Salate, 22 Apr 2015 | 2749 vizualizari

 

Este o salata usora,se face repede si e foarte gustoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 250gr fasole uscata,
  • 2-3fire ceapa verde,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • sare,
  • piper,
  • un pic de otet balsamic,
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole uscata:

Fasolea se spala si se pune la fiert in apa, la foc mic.

Cand da in clocot se scurge si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu sare, la foc mare. Se lasa sa fiarba bine dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se amesteca cu fasolea. Se adauga un pic de otet balsamic si ulei de masline. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.

Se serveste calduta, dar e la fel de buna si rece, de la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mirela0911 1

23.04.2015, 11:45

Asa nu am mancat niciodata! Cred ca e buna!

Panacris 1

23.04.2015, 15:33

Tare bună. N-am mai păpat de mult. Era mâncarea de vineri din copilarie

dantes 1

26.04.2015, 11:55

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata ”vitaminoasa”