Salata de fasole uscata

de Retete cu Margareta Cismasiu in Salate, 22 Apr 2015 | 2810 vizualizari

 

Este o salata usora,se face repede si e foarte gustoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 250gr fasole uscata,
  • 2-3fire ceapa verde,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • sare,
  • piper,
  • un pic de otet balsamic,
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole uscata:

Fasolea se spala si se pune la fiert in apa, la foc mic.

Cand da in clocot se scurge si se pune din nou la fiert in apa fierbinte cu sare, la foc mare. Se lasa sa fiarba bine dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se amesteca cu fasolea. Se adauga un pic de otet balsamic si ulei de masline. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.

Se serveste calduta, dar e la fel de buna si rece, de la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mirela0911 1

23.04.2015, 11:45

Asa nu am mancat niciodata! Cred ca e buna!

Panacris 1

23.04.2015, 15:33

Tare bună. N-am mai păpat de mult. Era mâncarea de vineri din copilarie

dantes 1

26.04.2015, 11:55

Buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata satioasa de post