Salata de fasole verde cu maioneza

de adasev12 in Salate, 26 Feb 2011 | 7098 vizualizari

 

nu mai mancasem de mult si mi-era pofta...mai ales ca aveam si fasole verde proaspata...

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de vasole verde proaspata
  • 1 foaie de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lg ulei de masline
  • sare, piper

pt maioneza:

  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 1 l-ita mustar
  • 2 lg iaurt acru gras
  • marar verde proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu maioneza:

fasolea verde se alege , se curata de capete si se rupe bucati.

se pune sa dea in clocot 1 l de apa apoi cand clocoteste se toarna peste fasole, sa se opareasca.

se lasa cateva minute apoi se pune la fiert in aceeasi apa, cu sare si o foaie de dafin.

cand e fiarta se scurge si se lasa la racit.

se toaca marunt apoi se adauga sare daca mai e cazul, piper, usturoiul pisat si 2 lg de ulei de masline.

se amesteca.

se face maioneza , se adauga iaurtul ( pt un gust mai acrisor) si mararul si se amesteca cu fasolea.

se serveste pe paine prajita sau proaspata.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

alinutzika 1

27.02.2011, 00:45

nu am incercat salata asta niciodata....trebuie sa o incerc....

divainbucatarie 1

27.02.2011, 10:23

adasev12 1

27.02.2011, 13:15

alinutza...o sa-ti placa sigur
divainbucatarie....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de avocado