Salata de fasole verde cu maioneza

de adasev12 in Salate, 26 Feb 2011 | 4217 vizualizari

 

nu mai mancasem de mult si mi-era pofta...mai ales ca aveam si fasole verde proaspata...

 

INGREDIENTE

  • 2 maini de vasole verde proaspata
  • 1 foaie de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lg ulei de masline
  • sare, piper

pt maioneza:

  • 1 galbenus
  • 100 ml ulei
  • 1 l-ita mustar
  • 2 lg iaurt acru gras
  • marar verde proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu maioneza:

fasolea verde se alege , se curata de capete si se rupe bucati.


se pune sa dea in clocot 1 l de apa apoi cand clocoteste se toarna peste fasole, sa se opareasca.


se lasa cateva minute apoi se pune la fiert in aceeasi apa, cu sare si o foaie de dafin.


cand e fiarta se scurge si se lasa la racit.


se toaca marunt apoi se adauga sare daca mai e cazul, piper, usturoiul pisat si 2 lg de ulei de masline.


se amesteca.


se face maioneza , se adauga iaurtul ( pt un gust mai acrisor) si mararul si se amesteca cu fasolea.


se serveste pe paine prajita sau proaspata.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alinutzika 1

27.02.2011, 00:45

nu am incercat salata asta niciodata....trebuie sa o incerc....

divainbucatarie 1

27.02.2011, 10:23

adasev12 1

27.02.2011, 13:15

alinutza...o sa-ti placa sigur
divainbucatarie....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ciuperci, carne si oua