Salata de fasole verde cu maioneza

de Merisor in Salate, 20 Iul 2012 | 15244 vizualizari

 

O salata destul de usoara care la noi se termina repede de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 galbenus ou pentru maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2L ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu maioneza:

Se spala fasolea verde, se indeparteaza capetele si se pune la fiert cu apa si sare.

Ceapa se taie fideluta si se caleste in putin ulei doar pana se inmoaie putin.

Cand este fiarta fasolea se pune la scurs intr-o sita, apoi se taie marunt si se pune peste ea ceapa calita dar de asemenea scursa de ulei.

Se curata usturoiul si se piseaza. Se face maioneza din galbenus si mustar si se amesteca cu usturoiul pisat si zeama de lamaie. Se amesteca cu fasolea verde racita si se orneaza cu marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

22.07.2012, 13:55

Tare buna salatica!!

pic20 1

11.08.2012, 21:37

pot recomanda ca in loc de maioneza sa se puna un dressing de iaurt cu oleaca de ulei iese mai racoroasa

babi5 1

06.10.2013, 16:25

Buna tare si eu o fac mai mereu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de avocado