Salata de fructe exotice (II)

de RODIMUR in Salate, 16 Mar 2018 | 3461 vizualizari

COMENTARII (24)

Bucataras Diana 1

16.03.2018, 19:52

Corinuta 1

16.03.2018, 20:13

Minunata!

RODIMUR 1

16.03.2018, 20:22

Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri!

cristinutanicolita 1

16.03.2018, 20:52

Aromata, plina de vitamine , minunata!

Rocsi 1

16.03.2018, 20:57

A trecut ceva timp de cand nu am mai servit o asa portie de vitamine si plina de arome! Imi place mult!

vasimur 1

16.03.2018, 21:04

katty 1

16.03.2018, 21:05

Ce buna e !

RODIMUR 1

16.03.2018, 21:32

Mulțumesc frumos, Cristinuța! Chair este cea mai bună salată de fructe!

RODIMUR 1

16.03.2018, 21:33

Rocsi, poate e salata care merită cel mai mult să fie făcută, cu aceste ingrediente și cu dressing-ul pe care mi l-a recomandat Navidad...!

RODIMUR 1

16.03.2018, 21:33

Mulțumesc frumos, Katty!

miki_a 1

17.03.2018, 07:46

Excelentă, oricând!

elucubratiiculinare 1

17.03.2018, 09:04

RODIMUR 1

17.03.2018, 10:09

Așa este, Miki! Mulțumesc!

navidad_2017 1

17.03.2018, 12:06

Je suis juste touché, ma chère amie ... pfiii, sa ajung eu sa fiu citata :"> ! Va multumesc ca ati avut incredere in sugestia mea. Si va apreciez mult-mult, nu numai pentru reteta propriu-zisa si prezentare, cat si pentru "curajul" de a incerca ceva cu totul diferit de obiceiurile noastre clasice culinare! Noi am mancat prima data salata de fructe "dreasa" cu ulei in perioada in care am stat in California (se facea des, caci era f cald si se gaseau fructe "exotice" proaspete din abundenta), dar ne-a trebuit vreo 1/2 de an, pana sa ne hotaram sa folosim "dressing"-ul mentionat. Inca o data si si !

RODIMUR 1

17.03.2018, 12:56

Merci beaucoup, Navidad! J'aurai toujours le courage d'essayer une nouvelle recette, si je connais les ingredients et leurs goûts. Merci, encore une fois, de m'avoir si bien conseillée, chaque fois, et de m'avoir confié le secret de la meilleure salade de fruits!

RODIMUR 1

17.03.2018, 12:58

Revin, pentru a adăuga faptul că uleiul de alune de pădure are un gust fabulos și se potrivește la fix cu fructele exotice!

navidad_2017 1

17.03.2018, 13:28

Ah!... si "m-am tinut" sa remarc NEAPARAT in comentariul meu, uleiul de alune de padure! Imi imaginez cat este de delicioasa combitatia! Noi "invatand" reteta in California, unde se gasea si folosea ulei de seminte de struguri din belsug (datorita cultivarii extinse a vitei de vie), am ramas oarecum la "formula originara"; desi de multe ori am folosit si ulei simplu rafinat (de gatit), sau de nuca etc... important: fara gust pregnant propriu! Si in nici un caz, de masline! Macar aici, NU!

RODIMUR 1

17.03.2018, 14:02

Da, Navidad! Și eu sunt împotriva folosirii fără sens a uleiului de măsline (atât de amar!) în rețete tradiționale. Uleiul de măsline are rostul lui, dar nu în bucate tradiționale românești și nici într-un caz în salatele de fructe!

mihaelar63 1

17.03.2018, 17:23

Arata fabulos

RODIMUR 1

17.03.2018, 18:54

Merci, Mihaela! Și ce gust grozav avea...!

dantes 1

21.03.2018, 07:27

Delicioasa!

RODIMUR 1

21.03.2018, 07:42

Mulțumesc frumos, Dante!

Rahela Velicu 1

21.03.2018, 12:18

RODIMUR 1

21.03.2018, 12:43

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata "a la russe"