Salata de fructe (I)

de RODIMUR in Salate, 4 Mar 2018 | 3073 vizualizari

COMENTARII (27)

navidad_2017 1

13.03.2018, 09:13

Nu stiu daca dressing-ul e chiar necesar; si noi am facut salata de fructe fara, pana acum vreo 10 ani... si am avut initial reticente la ideea ulei + fructe crude! Dar diferenta de gust/arome, e intr-adevar evidenta. Se poate folosi si ulei de floarea soarelui, sau rapita, important este sa nu aiba o aroma proprie pronuntata. Cantitatea data de mine este ptr 2 - 3 portii si f importanta este emulsionarea riguroasa a uleiului.

RODIMUR 1

13.03.2018, 09:33

Am înțeles, Navidad! Eu cred că este foarte bun dressing-ul, după câte-mi dau seama...Eu adăugam întotdeauna sirop, alcool... dar nu și ulei și nu sub formă de dressing/emulsie. Rămâne să mai meditez la asta... Oricum, ca de obicei, mi-ați dat o sugestie minunată și vă mulțumesc! Învățăm toată viața...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata fructata de cus-cus cu citrice