Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 5615 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

28.12.2012, 01:33

Doralinda 1

28.12.2012, 01:39

portiadelumina 1

28.12.2012, 08:00

La fix după atâta carne

Ina 1

28.12.2012, 08:16

Acum, cand am terminat prazul? )

La Ancuta 1

28.12.2012, 09:26

Mi-ai dat o idee pentru masa de revelion

Bya Ralu 1

28.12.2012, 10:50

DIANA B 1

28.12.2012, 11:15

Fara sfecla nu se poate ?

delia64 1

28.12.2012, 11:27

delia64 1

28.12.2012, 11:28

CE FAIN E SA FII MUSAFIR...

Bunica 1

28.12.2012, 11:41

ce buna!

gaby_duceag 1

28.12.2012, 11:43

delia ))
mie nu mi-a placut ca mi-o fo rau))
eu mananc acasa la mine ))))))))))))

delia64 1

28.12.2012, 11:45

depinde fiecare poate pati ,eu nu's mofturoasa ,nici porcu saracu nu stie de ce sa ingrasat...

gaby_duceag 1

28.12.2012, 11:47

ma, nu de mofturi zic, ca io-s o mancacioasa )dar nu stiu..acasa poate nu mi-e rau ca dupa ce pap ma culc

Panacris 1

28.12.2012, 11:59

O idee buna!

delia64 1

28.12.2012, 12:04

Asta era amu pricep si io cum sta treaba,eu is in vizita in banat si daca ma culc cine stie ce impresie fac...

MonaMimi 1

28.12.2012, 12:09

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de paste colorate cu hering în ulei