Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 4501 vizualizari

 

Citisem pe undeva de o salata ruseasca cu peste afumat si sfecla. Eu am preparat-o dupa gustul meu .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hering afumat
  • 500 gr salata sfecla rosie
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri smanatana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praz
  • Zeama de la o lamaie
  • piper
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat cu sfecla si praz:

Prazul se taie marunt .


Pestele se curata de piele si oase si se marunteste .


Se amesteca toate ingredientele usor si se pun la rece intr-un castron tapetat cu folie alimentara .


Se serveste pe pat de salata verde a doua zi sau dupa cateva ore .

TIPS-URI

1

Pestele afumat contine suficienta sare , nu mai este nevoie de sare in plus .

2

Salata este mai buna dupa ce sta cateva ore la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hering afumat cu sfecla si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Salată cu pește afumat