Salata de hering afumat cu sfecla si praz

de mihaelar63 in Salate, 28 Dec 2012 | 3352 vizualizari

 

Citisem pe undeva de o salata ruseasca cu peste afumat si sfecla. Eu am preparat-o dupa gustul meu .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr hering afumat
  • 500 gr salata sfecla rosie
  • 3 linguri maioneza
  • 3 linguri smanatana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praz
  • Zeama de la o lamaie
  • piper
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hering afumat cu sfecla si praz:

Prazul se taie marunt .


Pestele se curata de piele si oase si se marunteste .


Se amesteca toate ingredientele usor si se pun la rece intr-un castron tapetat cu folie alimentara .


Se serveste pe pat de salata verde a doua zi sau dupa cateva ore .

 

TIPS-URI

1

Pestele afumat contine suficienta sare , nu mai este nevoie de sare in plus .

2

Salata este mai buna dupa ce sta cateva ore la rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hering afumat cu sfecla si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

28.12.2012, 12:37

-Ina - praz mai gasesti in super-market .
- Delia , da un semn inainte de a porni spre casa , va este in drum .
-Gaby , mie imi place musafir , dar la oameni dragi , unde stiu ce si cum gatesc
-Diana , reteta originara avea si cartofi fiert , dar fara sfecla pierzi culoarea minunata si suculenta ce balanseaza gustul pestelui afumat .
Cris , Ancuta vedeti , poate va place ideea de la salata de 24 de ore .

Lau 1

28.12.2012, 13:29

Rocsi 1

28.12.2012, 13:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salată cu pește afumat