Salata de pastai cu pastrama si maioneza

de MotanLaOale in Salate, 24 Iul 2014 | 19572 vizualizari

 

Usor de preparat si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 200g pastrama de porc
  • 300g pastai (fasole verde)
  • 1 ou
  • 150ml ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • 4 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pastai cu pastrama si maioneza:

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare 15-20 minute.

Cand este fiarta se pune la scurs si se lasa la racit.

Se face maioneza dintr-un galbenus, mustar, ulei, sare si zeama de lamaie cu mixerul.

Intr-un castron se pune fasolea racita si pastrama taiata cubulete.

Deasupra se pun cateii de usturoi pisati si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune maioneza si se amesteca bine sa se omogenizeze.

Se lasa la frigider cel putin 30 minute.

Se consuma pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si verdeata tocata daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pastai cu pastrama si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de pastai