Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

de mihaelar63 in Salate, 19 Iul 2017 | 3566 vizualizari

 

Aceasta salata este foarte solicitata de cei ai casei. In sezonul de vara o prepar periodic. Bineinteles cu mici schimbari la ingrediente. Asa descoperim combinatii noi, cu aceeasi savuroasa fasole verde fideluta.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 1 pahar mic de iaurt cremos grecesc
  • 3 linguri ulei masline -optional
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos:

  1. Fasolea verde se curata de capete, se rupe bucati de cate 2-3 cm si se spala.
  2. Puneti fasolea verde la fiert, in apa cu sare.
  3. Dupa 20 min, incercati daca fasolea este fiarta. In caz afirmativ, se scurge intr-o sita de excesul de lichid si se lasa  la racit.
  4. Se curata si se spala.  Si se toaca marunt, cepele, patrunjelul, usturoiul si ardeiul kapia.
  5. Taiati marunt sunculita taraneasca.
  6. Se pune intr-un bol, iaurtul impreuna cu sunculita, ceapa, usturoiul, ardeiul si patrunjelul tocate.
  7. Amestecati si adaugati sunculita.
  8. Sarati, piperati si incorporati in amestec fasolea verde.
  9. Gustati si mai condimentati daca este nevoie.
  10. Serviti salata de fasole cu iaurt cremos, rece si decorata cu ardei si patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Salata este racoaroasa servita rece, dupa ce a stat cateva ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu spanac