Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

de mihaelar63 in Salate, 19 Iul 2017 | 881 vizualizari

 

Aceasta salata este foarte solicitata de cei ai casei. In sezonul de vara o prepar periodic. Bineinteles cu mici schimbari la ingrediente. Asa descoperim combinatii noi, cu aceeasi savuroasa fasole verde fideluta.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 1 pahar mic de iaurt cremos grecesc
  • 3 linguri ulei masline -optional
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos:


  1. Fasolea verde se curata de capete, se rupe bucati de cate 2-3 cm si se spala.

  2. Puneti fasolea verde la fiert, in apa cu sare.

  3. Dupa 20 min, incercati daca fasolea este fiarta. In caz afirmativ, se scurge intr-o sita de excesul de lichid si se lasa la racit.

  4. Se curata si se spala. Si se toaca marunt, cepele, patrunjelul, usturoiul si ardeiul kapia.

  5. Taiati marunt sunculita taraneasca.

  6. Se pune intr-un bol, iaurtul impreuna cu sunculita, ceapa, usturoiul, ardeiul si patrunjelul tocate.

  7. Amestecati si adaugati sunculita.

  8. Sarati, piperati si incorporati in amestec fasolea verde.

  9. Gustati si mai condimentati daca este nevoie.

  10. Serviti salata de fasole cu iaurt cremos, rece si decorata cu ardei si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Salata este racoaroasa servita rece, dupa ce a stat cateva ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

22.07.2017, 01:36

Cu mare drag , Oana !!!!

dantes 1

22.07.2017, 14:49

Buna!

mihaelar63 1

22.07.2017, 15:23

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh a la Ruxy ( de post)