Salata de pleurotus cu maioneza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2014 | 3189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr.ciuperci pleurotus
  • 1 legatura de marar verde (congelat am avut eu)
  • maioneza de casa dintr-un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar
  • sare si piper alb dupa gust
  • 1 albus fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pleurotus cu maioneza si marar:

Ciupercile pleurotus se spala, se taie bucati si se fierb pentru 15 minute in apa cu sare.


Intre timp preparam maioneza din: un galbenus crud+1 galbenus fier+150 ml ulei+2 lingurite de mustar.


Lasam ciupercile la scurs, apoi la racit, adaugam mararul verde si le maruntim la robot impreuna cu albusul fiert.


Adaugam maioneza,potrivim de sare si piper, apoi servim cu roaii proaspete.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pleurotus cu maioneza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

18.10.2014, 07:48

super buna

alilianaa 1

18.10.2014, 08:28

tare bune..

mihaelar63 1

18.10.2014, 13:50

Interesanta combinatie . Trebuie incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Oua mexicane