Salata de primavara- de post

de Oana in Salate, 1 Apr 2009 | 5240 vizualizari

 

Azi am fost in piata si imi faceau cu ochiul toate verdeturile, frumos colorate si aranjate pe tarabe. Si am incarcat cosul (de la caruciorul copilului, desigur ) si am facut o salata simpla si plina de vitamine. Cred ca toti mancati o astfel de salata si adaugati ce verdeturi va plac mai mult si cat mai variate.

 

INGREDIENTE

  • o salata creata
  • o legatura de ridichi
  • 3 fire de spanac proaspat
  • 3 fire de ceapa verde
  • o legatura de marar
  • o rosie
  • sare, ulei de masline, otet sau lamaie, dupa preferinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara- de post:

Verdeturile se curata si se spala bine sub jet de apa. Intr-un bol mai mare se rupe spanacul fasii, ceapa se taie mai maricel, ridichile se taie rondele si se adauga in bol, apoi se rupe salata, se toaca mararul si rosia cubulete. In ce ordine vreti voi :). Se amesteca 2 linguri ulei d emasline cu o lingura otet balsamic, putina sare si se rastoarna peste salata, amestecand verdeturile bine.

Mie nu imi place salata combinata cu lamaie, doar daca fac salata verde simpla

Pentru o masa de post se poate manca alaturi de orez basmati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara- de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Bucataras 1

20.03.2009, 17:47

si ceva de mincare pentru Cata n-ai facut? ))))

Oana 1

20.03.2009, 20:58

Ha, ha! Vitelul stroganoff, ia vezi ce-am scris la ps acolo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton