Salata de toamna

de La Ancuta in Muraturi, 30 Aug 2011 | 13523 vizualizari

COMENTARII (20)

mirela0911 1

30.08.2011, 22:05

imi place

marcela1979 1

30.08.2011, 22:16

imi place si mama face

La Ancuta 1

30.08.2011, 22:19

Multumesc Mirela

La Ancuta 1

30.08.2011, 22:20

Multumesc Carla. Inseamna ca sti cat e de buna

Bunica 1

30.08.2011, 23:24

N-am facut.........dar, nu-i tarziu sa incerc

Ade200 1

31.08.2011, 07:56

La noi se numeşte "haşcă" sau "ciolomadă". Eu am pus şi conopidă, sfeclă roşie rasă(proaspătă0. Fiecare cu ideile lui. Bună!

LUK 1

31.08.2011, 08:13

maicamea tot "ciolomada" ii zice dar ea nu pune ardei

jolygina 1

31.08.2011, 09:33

foarte buna

Lau 1

31.08.2011, 09:56

place

La Ancuta 1

31.08.2011, 12:44

Bunica spor la treaba

La Ancuta 1

31.08.2011, 12:45

Ade, Florina in fiecare zona probabil ca vom gasi alte denumiri. Ingredientele pot fi adaugate sau eliminate, dupa gusutul fiecaruia.

La Ancuta 1

31.08.2011, 12:46

Gina, Lau multumesc

alinutzika 1

31.08.2011, 14:00

arata bine

La Ancuta 1

31.08.2011, 14:51

Alinutzika multumesc

Rocsi 1

31.08.2011, 15:22

cam ai dreptate au inceput pregatirile pentru iarna..de fapt au inceput mai de mult,cand am primele dulceturi o gospodina care isi umple mereu camara

La Ancuta 1

31.08.2011, 15:32

Asa e Rocsi, cu dulceturile au inceput pregatirile

Mitinita 1

31.08.2011, 23:59

imi place si mie...deci o pui fara lichid,nu? si cat timp tine?...vreau sa o fac de aceea am atatea intrebari...probabil o sa mai fie

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:53

La Ancuta 1

01.09.2011, 09:52

Adina noi o tinem fara probleme pana in primavara. Daca nu iti place asa acru poti renunta la otet. Se pune fara lichid. Sper sa-ti placa

Mitinita 1

05.09.2011, 22:08

tocmai am pus legumele la sare...o sa fie tare buna pe timp de iarna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Toblerone

de RODIMUR 7

ieri la 00:51

Iahnie de fasole alba Domus cu carne de porc la slow cooker Crock Pot

pe 22.11 la 23:09

Crap oglinda proaspat

pe 22.11 la 21:36

Cartofi pai de radacina de telina la cuptor

pe 22.11 la 19:30

RETETA RECOMANDATA
Varza murata