Salata de toamna

de La Ancuta in Muraturi, 30 Aug 2011 | 10949 vizualizari

 

Am inceput pregatirile pentru iarna :). Pentru ca mama a avut multe gogonele in gradina, care nu cred ca se vor mai face rosii, am pregatit ceteva borcane de salata pentru iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 3 kg castraveti
  • 1,5 kg ardei
  • 1 kg ceapa
  • sare
  • otet
  • hrean
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de toamna:

Curatam ceapa si ardeii. Taiem ceapa julienne iar ardeii bastonase. Castravetii si gogonelele le taiem felii subtirele. Punem totul intr-un castron incapator si adaugam sare dupa gust. Amestecam bine si lasam sa stea peste noapte. A doua zi stoarcem bine legumele si le asezam in borcanele spalate si sterilizate. Punem in fiecare borcan 2-3 bucatele de hrean curatat si cimbru. Adaugam o lingura de otet in fiecare borcan iar apoi capsam si punem borcanele in pivnita sau o camara racoroasa.


Peste cateva saptamani salata este gata si poate fi folosita langa diverse preparate :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:53

La Ancuta 1

01.09.2011, 09:52

Adina noi o tinem fara probleme pana in primavara. Daca nu iti place asa acru poti renunta la otet. Se pune fara lichid. Sper sa-ti placa

-Miti- 1

05.09.2011, 22:08

tocmai am pus legumele la sare...o sa fie tare buna pe timp de iarna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti