Salata de toamna

de La Ancuta in Muraturi, 30 Aug 2011 | 16291 vizualizari

 

Am inceput pregatirile pentru iarna :). Pentru ca mama a avut multe gogonele in gradina, care nu cred ca se vor mai face rosii, am pregatit ceteva borcane de salata pentru iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogonele
  • 3 kg castraveti
  • 1,5 kg ardei
  • 1 kg ceapa
  • sare
  • otet
  • hrean
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de toamna:

Curatam ceapa si ardeii. Taiem ceapa julienne iar ardeii bastonase. Castravetii si gogonelele le taiem felii subtirele. Punem totul intr-un castron incapator si adaugam sare dupa gust. Amestecam bine si lasam sa stea peste noapte. A doua zi stoarcem bine legumele si le asezam in borcanele spalate si sterilizate. Punem in fiecare borcan 2-3 bucatele de hrean curatat si cimbru. Adaugam o lingura de otet in fiecare borcan iar apoi capsam si punem borcanele in pivnita sau o camara racoroasa.

Peste cateva saptamani salata este gata si poate fi folosita langa diverse preparate :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

01.09.2011, 00:53

La Ancuta 1

01.09.2011, 09:52

Adina noi o tinem fara probleme pana in primavara. Daca nu iti place asa acru poti renunta la otet. Se pune fara lichid. Sper sa-ti placa

Mitinita 1

05.09.2011, 22:08

tocmai am pus legumele la sare...o sa fie tare buna pe timp de iarna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate in pikant-fix