Salata de vinete cu ceapa (de post)

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 21 Iun 2010 | 7751 vizualizari

 

preferata mea pe timpul verii

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete de la congelator ( bune ar fi fost cele proaspete)
  • o ceapa
  • ulei
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu ceapa (de post):

Punem vinetele la dezghetat intr-o sita ca sa se scurga foarte bine apa.

Dupa ce s-au dezghetat le tocam putin, dar nu foarte mult si le punem intr-un vas cu sare si le mixam frumos ( eu asa le fac si nu mai stau sa le toc pana imi vine rau), adaugam ulei, mixam, iar la sfarsit punem putina sare de lamaie ( asta pentru a le albi ) si ceapa tocata marunt.

Se serveste pe paine cu rosii si castraveti.

Eu fara rosii nu o pot manca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu ceapa (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ramonaky 1

22.06.2010, 21:32

am facut si eu,la fel, sapt trecuta,dar pe mine nu m-a dus capu' la sare de lamaie pt culoare,si asa ca nu le-am pozat ca sa le postez5 furcu,si mie imi plac tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:52

ramo, lasa ca sti de acum, potipune zeama de lamaie, e chiar mai indicata, eu nu am avut atunci ca as fi pus

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:25

aaa,super.si mai bine cu zeama de lamaie,k am mereu lamai in casavezi,cum invat eu mereu cate ceva de la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de leurda