Salata de vinete cu ceapa (de post)

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 21 Iun 2010 | 5641 vizualizari

 

preferata mea pe timpul verii

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete de la congelator ( bune ar fi fost cele proaspete)
  • o ceapa
  • ulei
  • sare
  • sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu ceapa (de post):

Punem vinetele la dezghetat intr-o sita ca sa se scurga foarte bine apa.


Dupa ce s-au dezghetat le tocam putin, dar nu foarte mult si le punem intr-un vas cu sare si le mixam frumos ( eu asa le fac si nu mai stau sa le toc pana imi vine rau), adaugam ulei, mixam, iar la sfarsit punem putina sare de lamaie ( asta pentru a le albi ) si ceapa tocata marunt.


Se serveste pe paine cu rosii si castraveti.


Eu fara rosii nu o pot manca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu ceapa (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ramonaky 1

22.06.2010, 21:32

am facut si eu,la fel, sapt trecuta,dar pe mine nu m-a dus capu' la sare de lamaie pt culoare,si asa ca nu le-am pozat ca sa le postez5 furcu,si mie imi plac tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:52

ramo, lasa ca sti de acum, potipune zeama de lamaie, e chiar mai indicata, eu nu am avut atunci ca as fi pus

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:25

aaa,super.si mai bine cu zeama de lamaie,k am mereu lamai in casavezi,cum invat eu mereu cate ceva de la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Salata cu varza si morcov