Salata de vinete cu maioneza

de Miha in Salate, 13 Iul 2009 | 12636 vizualizari

COMENTARII (31)

leoflori 1

13.07.2009, 20:48

eu vreau buburuza!!!! hai si cu putine vinete!

Oana 1

13.07.2009, 20:55

Vreau si eu juma de buburuza!! Flori, jumi-juma Si o feliuta cu vinete

Irina 1

13.07.2009, 22:22

Ce frumoasa e buburuza!!! Din ce ai facut bulinutele? Din masline?

danygospodina 1

13.07.2009, 22:34

Ce faina coccinela !!!

Miha 1

13.07.2009, 22:53

Multumesc dragelor,multumesc!

Miha 1

13.07.2009, 22:54

Irina,bulinutele le-am facut cu boabe de piper!

ala_oancea 1

14.07.2009, 09:24

Bravo Superb !

Bucataras Dragos 1

14.07.2009, 11:42

Aia da buburuza! superba ideea Miha! Felicitari!

Lily_Musat 1

14.07.2009, 14:11

BRAVO MIHA O SA FAC UN PLATORU CU BUBURUZE DISEARA

Bunica 1

14.07.2009, 17:53

Le-ai facut ca la carte, folosind numai ustensile din lemn. Daca ar fi un concurs de ornat , cred ca ai iesi pe locul intai cu coronita. Ai 5 furculite de la mine.

Miha 1

14.07.2009, 22:23

Multumesc Ala!

Miha 1

14.07.2009, 22:24

Multumesc Dragos! Ma stradui si eu cat pot!

Miha 1

14.07.2009, 22:25

Hi hi...Lili draga,abia astept sa-ti vad buburuzele.

Miha 1

14.07.2009, 22:25

Multumesc din suflet Bunica! Laudele de la tine imi merg direct la inima!

sandytza 1

15.07.2009, 01:31

cat imi place ornamentul asta Miha . Am sa te copiez sa sti

Miha 1

15.07.2009, 17:51

Sandytza,sa stii ca nu cer drepturi de autor!

ANCA 1

17.07.2009, 22:25

daca as putea as manca la mic dejun, pranz si cina, salata de vinete, sunt fan declarat!![bs:20 ]...pontul meu: intotdeauna adaug 2-3 catei de usturoi( nu ma prea omor dupa maioneza, le prefer fara)...dau o aroma de exceptie!

Miha 1

23.07.2009, 20:34

Iahim,am intepat rosia din loc in loc (ochiometric,n-am avut rigla ) apoi am acoperit gaura respectiva cu cate o boaba de piper.

Miha 1

23.07.2009, 20:34

Anca,n-am mancat niciodata cu usturoi. Voi incerca,macar sa vad cum sunt.

Luciana 1

18.10.2009, 21:43

Impresionant
Cat timp lasi vinetele la scurs?
Cum e ..."corect"trebuiesc musai lasate o noapte la scurs?
Eu le las 2-3 ore, insa nu imi ies atat de scazute ca ale tale, si mereu am crezut ca nu le-am lasat suficient sa se scurga.
Dar...e mancarea mea preferata si nu am rabdare sa astept atatea ore pana sa mananc...

Miha 1

18.10.2009, 22:30

Luciana, nu le-am lasat niciodata peste noapte la scurs. Dupa ce le coc si curat, le presar cu sare si le las la scurs, 1-2 ore, poate mai mult, n-am cronometrat niciodata.

Swanheart 1

19.10.2009, 14:06

Miha, super arata! Mai nou, eu scot cu o lingura miezul din coaja. Am primit o plita de soba, si coc vinetele pe plita pusa pe ochiul de la aragaz. Coaja se inmoaie si nu se arde sa se faca scrum (cum imi amintesc ca se mai faceau la maica-mea), astfel ca scot miezul cu lingura, f rapid (si coaja ramane intreaga).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza