Le-ai facut ca la carte, folosind numai ustensile din lemn. Daca ar fi un concurs de ornat , cred ca ai iesi pe locul intai cu coronita. Ai 5 furculite de la mine.
daca as putea as manca la mic dejun, pranz si cina, salata de vinete, sunt fan declarat!![bs:20 ]...pontul meu: intotdeauna adaug 2-3 catei de usturoi( nu ma prea omor dupa maioneza, le prefer fara)...dau o aroma de exceptie!
Impresionant
Cat timp lasi vinetele la scurs?
Cum e ..."corect"trebuiesc musai lasate o noapte la scurs?
Eu le las 2-3 ore, insa nu imi ies atat de scazute ca ale tale, si mereu am crezut ca nu le-am lasat suficient sa se scurga.
Dar...e mancarea mea preferata si nu am rabdare sa astept atatea ore pana sa mananc...
Luciana, nu le-am lasat niciodata peste noapte la scurs. Dupa ce le coc si curat, le presar cu sare si le las la scurs, 1-2 ore, poate mai mult, n-am cronometrat niciodata.
Miha, super arata! Mai nou, eu scot cu o lingura miezul din coaja. Am primit o plita de soba, si coc vinetele pe plita pusa pe ochiul de la aragaz. Coaja se inmoaie si nu se arde sa se faca scrum (cum imi amintesc ca se mai faceau la maica-mea), astfel ca scot miezul cu lingura, f rapid (si coaja ramane intreaga).