Salata exotica Siang

de nico15 in Salate, 5 Noi 2010 | 3123 vizualizari

 

Ceva rafinat si exotic

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piept de pui
  • 100 gr de creveti in saramura(Vici)
  • 2-3 bucati de kiwi
  • 1 mango
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • jumatate de ardei gras verde,
  • 50 gr de castraveti
  • 50 gr de ananas,
  • 30 gr de morcovi
  • 50 gr de struguri negri
  • 50 gr de struguri albi
  • 50 gr de susan
  • ulei de masline,
  • otet balsamic,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata exotica Siang:

Pieptul de pui se pune pe grill si se face pe ambele parti aproximativ 20 minute daca nu este facut se mai lasa un pic dupa care se rupe in fisii, morcovii de asemenea se taie in fasii, castravetele si kiwi se curata de coaja si se taie, margo, ananasul, ardeii si rosiile se taie in cubulete.



Crevetii sunt prefierti dar se mai pun foarte putin la fiert, se scurg de apa, se ung cu putin ulei de masline si se adauga peste restul salatei.



Susanul se va praji intr-o tigaie FARA ulei, doar un pic rumenit.



Dressingul se compune din:

1-2 lingurite de sos de soia, ulei de masline, otet balsamic, si otet de orez, acesta se adauga peste salata si se amesteca bine toate ingredientele.



Dupa ce susanul s-a rumenit se ia si se adauga peste salata, este o combinatie fantastica intre proaspat, dulce, acrisor, amarui. La sfarsit se presara susanul. Pofta Buna



 

TIPS-URI

1

Cand se prajeste susanul se va face fara ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata exotica Siang" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 10:53

wow ce bine arata! nebunie de culori!

nico15 1

07.11.2010, 08:01

heheheh merci Epurashaaaaaaaaaaaa

vanilla 1

09.11.2010, 16:33

PARCA E UN CURCUBEU!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
SALATA CU BROCCOLI SI SUNCA DE CURCAN