Salata Olivieh

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 7471 vizualizari

 

Aceasta salata, foarte populara se presupune ca isi are originea in salata a la Russe.

 

INGREDIENTE


  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingurita de turmeric
  • sare, piper
  • maioneza facuta in casa din 2 galbenusuri fierte si unul crud
  • castraveti in otet dupa gust
  • 2 oua fierte tare
  • 1 morcov mare fiert
  • o conserva de mazare
  • 3 cartofi mari
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Olivieh:

1. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu putin ulei pana devine aurie, se adauga turmericul si pieptul de pui, se completeaza cu apa si se lasa la fiert 20 min. Se poate folosi si piept de pui fiert simplu sau fript la gratar.
2. Cartofii si morcovul se spala, se curata si se pun la fiert. Cand sunt fierti se taie in cubulete mici.
3. Ouale fierte tare se taie in cubulete.
4. Se amesteca toate ingredientele dupa ce s-au racit cu maioneza si dupa gust se mai adauga sare si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Olivieh" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)