Salata Suba

de VERONICA2607 in Salate, 23 Feb 2012 | 7090 vizualizari

 

ESTE O SALATA RUSEASCĂ...AM FACUT-O PENTRU PRIMA DATA ....MI-A PLACUT FOARTE MULT

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla
  • 1 ceapa
  • 400 gr macrou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • MAIONEZA:
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura mustar
  • sare piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba:

Legumele , fara ceapa se spala si se pun la fiert in coaja cu un praf de sare. Cand sunt fierte se curata si se rad pe razatoarea mare. Pestele se curata , se spala si se pune la fiert. Cand este fiert se curata de oase si de piele, se taie cubulete, se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie.Ceapa se taie solzisori.Intr-un bol se pune pestele,ceapa, cele 2 linguri de ulei,cartoful, jumatate din maioneza, morcovul, jumatate di maioneza ramasa , sfecla si vealalta maioneza.


Maioneza: Unul dintre oua se fierbe tare.Galbenusul de la uol fiert se zdrobeste si se amesteca cu galbenusul de la uol nefiert si cu un praf de sare.Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se dauga ulei putin cate putin pana se termina.Se pune zeama de lamaie, mustarul si se asezoneaza de sare si piper.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:10

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:09

fain

Bya Ralu 1

03.06.2012, 21:16

ce fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu sfecla rosie si porumb