Salata-aperitiv

de Anamaria7 in Salate, 26 Apr 2011 | 5835 vizualizari

 

Morcov nu se pune ca e pentru iepuras :P O sora mai usoara a salatei de boeuf :D Care a fost RASA din primele doua zile de Pasti :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi (preferabil rosii)
  • 200gr sunca presata
  • 3 castraveti murati
  • 100 g sfecla rosie din conserva
  • 4 lg mazare
  • 100 gr maioneza+100gr iaurt 
  • 3 oua fierte tari
  • 1 lg suc de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata-aperitiv:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, apoi se taie cubulete. Se adauga sfecla, mazarea, ouale, castravetii si sunca taiate cubulete.

Maioneza am facut-o dintr-un galbenus, 2 lgt mustar si ulei (cat am considerat ca am nevoie), apoi am combinat-o cu iaurtul. Amestecul l-am pus peste cel de cartofi si am condimentat cu sare, piper si suc de lamaie.

La sfarsit am adaugat si patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata-aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salată de cartofi cu şuncă afumată