Salau crocant cu sofran

de mihaelar63 in Salau, 28 Oct 2013 | 6241 vizualizari

 

O cina rapida , gustoasa si sanatoasa !!! De data aceasta am testat condimentul de paella cu sofran [ mai contine ceapa uscata si curcuma ] la peste .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rondele salau
  • 200 gr pesmet
  • 1/2 plic condiment paella
  • 1/2 lamaie-zeama
  • sare
  • 50 ml ulei masline
  • legume proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau crocant cu sofran:

Pestele rondele se sareaza , se stropeste cu zeama de lamaie , se pudreaza cu condiment cu sofran si se da prin pesmet .

Asezati salaul intr-o tava tapetata cu hartie de copt  stropiti usor cu ulei  si dati la cuptorul incalzit la 220 grade cam 15-20 minute pana se rumeneste

Serviti rondelele de salau calde insotite de legumele proaspete preferate .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau crocant cu sofran" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby