Salau la cuptor

de mihaelar63 in Salau, 6 Apr 2020 | 346 vizualizari

 

  Pestele proaspat este bun preparat cat de simplu. Va iesi oricum delicios. Pentru ca sunt in perioada ,,fara plita ", salaul va lua drumul cuptorului.
 

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg bucati salau proaspat
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 lamai
  • 1 caciulie usturoi
  • 1 /2 lingurita fulgi chilli
  • 1/2 lingurita piper rosu boabe
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau la cuptor:


  1. Feliile de salau proaspat se pun intr-un vas de Jena termorezistent .

  2. Nu mai scriu despre curatarea , spalarea si portionarea pestelui pentru ca sunt scutita de aceasta . Sotul meu se ocupa de aceste operatiuni .

  3. Pestele se sareaza , se stoarce zeama de la o lamaie deasupra si se condimenteaza cu fulgi de chili si boabe de piper rosu .

  4. Printre bucatile de peste se distribuie cateii de usturoi curatati si taiati mai marunt .

  5. Turnati deasupra uleiul de masline si dati tava la cuptor timp de 30 minute .

  6. Am folosit putin mai mult ulei de maslina ca de obicei pentru ca salaul este unpeste rapitor cu carnea ferma si mai uscata [fara grasimi] .

  7. Cand pestele incepe sa se rumeneasca este gata .

  8. Pentru prospetime presarati deasupra codite de ceapa verde sau frunzulite de patrunjel .

  9. Salaul se serveste cu felii de lamaie cat este cald .


Pofta buna !

TIPS-URI

1

Am folosit putin mai mult ulei de masline ca de obicei pentru ca salaul este un peste rapitor cu carnea ferma si mai uscata [fara grasimi] .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

deyutzky 1

08.04.2020, 02:34

Arata bine!

Rocsi 1

11.04.2020, 20:37

dantes 1

14.04.2020, 11:34

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini-pizza cu iaurt in aluat
  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de parmezan