Saleuri

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 13511 vizualizari

COMENTARII (42)

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Multumesc

MotanLaOale 1

01.01.2013, 22:58

Fac si eu ce pot, Miha!

Zamfira 1

01.01.2013, 23:17

MotanLaOale 1

01.01.2013, 23:18

Ade200 1

02.01.2013, 09:41

Bune mereu!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 11:31

Sim0na 1

02.01.2013, 14:13

Adica ai inceput anul in bucatarie?! Mmmm.. inseamna ca vei pe pe primul loc anul asta!!

MotanLaOale 1

02.01.2013, 14:34

Nu cred ca leneaeste mare

diaconta 1

02.01.2013, 14:40

Motane,da' tu pana cand o duci cu lenea asta????????

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:10

Mai o duc o vreme ca bine este!

Bya Ralu 1

02.01.2013, 20:39

super:

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:36

sebirizescu 1

02.01.2013, 22:00

bune

MotanLaOale 1

02.01.2013, 23:37

adry88 1

03.01.2013, 13:21

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:37

Alexa3333 1

03.05.2015, 15:29

E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulete de caşcaval şi brânză