Saleuri

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 10507 vizualizari

 

Sa va arat ce faceam eu in noaptea de revelion pe la ora 0:30! Mi-au facut pofta fetele si nu am razistat!

 

INGREDIENTE

  • aluat foitaj
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
  • cascaval ras
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Cand este dezghetat se intinde pe masa infainata si se netezeste cu sucitorul.


Se unge cu ou batut.


Se presara cu sare grunjoasa, cascaval ras si seminte de mac.


Se taie fasii si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.


Se pun pe platou si se servesc cu bere rece. (bune si cu bere cu lamaie)!


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

adry88 1

03.01.2013, 13:21

ce mult imi plac

MotanLaOale 1

03.01.2013, 13:37

Alexa3333 1

03.05.2015, 15:29

E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen