Fasole verde cu maioneza

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2011 | 2611 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde proaspata sau congelata
  • 5-6 catei de usturoi
  • 0 lingura smantana
  • 5 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu maioneza:

Fasolea se curata,se spala si se pune la fiert cca 20 minute.Eu pun fasolea in apa cu sare cad clocoteste si astfel se fierbe foarte bine.


Dupa ce a fiert o pun la scurs.Intre timp amestec maioneza cu usturoiul foarte bine pisat.Am taiat fasolea marunt si am amestecat-o cu maioneza.Punem piper,smantana si sare daca mai este nevoie.Se da la rece o ora.Se serveste pe paine cu rosii.


E delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

26.05.2011, 19:15

ce combinatie gustoasa

madalinailie 1

29.05.2011, 13:47

foarte buna
extraordinara in post cu maioneza de post

cocolina 1

22.04.2012, 13:55

Nu am facut niciodata dar as vrea sa o probez cred ca e foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa